Nieuws

Nieuwe tegenslag voor Ten Hag en United: Casemiro mist de komende wedstrijden

Nieuwe tegenslag voor Ten Hag en United: Casemiro mist de komende wedstrijden

2 november - 14:07

De kopzorgen worden alsmaar groter voor Erik ten Hag. Casemiro raakte woensdag geblesseerd en zal de komende wedstrijden moeten missen. Dat liet manager Erik ten Hag zelf doorscheremen na de 0-3 verloren Carabao Cup-wedstrijd.

Op zijn persconferentie na de wedstrijd liet Erik ten Hag al doorschemeren dat hij het zonder Casemiro moet stellen voor het duel met Fullham. Echter kan het zomaar zijn dat de Braziliaan langer moet herstellen. "Hij was geblesseerd. Het gebeurde net voor de rust, daarom moest hij eruit gewisseld worden. Ik kan niet beantwoorden hoe lang het gaat duren."

Voor het eerst sinds de interlandbreak speelde Casemiro weer een wedstrijd. Op bezoek bij Uruguay raakte de Braziliaan geblesseerd aan zijn enkel. De speler moest twee weken vanaf de zijkant toekijken, maar tegen The Magpies begon hij weer in de basis. Zijn basisplaats duurde slechts 45 minuten. Sofyan Amrabat moest Casemiro vervangen, aangezien zijn slepende blessure weer toesloeg. 

Na het duel met Fulham staat voor The Red Devils een uittrip naar Denenmarken op de planning. Op bezoek bij Kopenhagen zullen zij proberen om terug te keren op de tweede plek. Het gat met Galatasaray bedraagt één punt. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!