Nieuws

Hoe laat en op welke zender wordt Aston Villa - AZ uitgezonden?

Hoe laat en op welke zender wordt Aston Villa - AZ uitgezonden?

05-11-2023 08:15 Laatste update: 09-11-2023 11:48
3

AZ is uit op revanche. In de vierde groepswedstrijd in de Conference League zullen de Alkmaarders het opnemen tegen Aston Villa. Waar wordt dit duel uitgezonden en hoe laat begint het? VoetbalNieuws dient als je tv-gids!

AZ staat momenteel onderaan in onderaan in groep E van de Conference League. Die plaats delen zij met Zrinjski Mostar, maar de Bosniërs kregen net wat minder goals tegen en staan daarom derde. Er werd in de heenwedstrijd met ruime cijfers verloren van Aston Villa. De Engelsen waren met 1-4 te sterk voor de formatie van Pascal Jansen, waarbij Ibrahim Sadiq de eer nog een beetje redde met een eretreffer. 

Reden genoeg voor AZ om zich te willen revancheren, al zijn uitwedstrijden in Europa niet het sterkste punt van de ploeg. Van de laatste vijf wedstrijden werd er slechts één keer gewonnen en dat was op bezoek bij Santa Coloma in de derde kwalificatieronde van de Conference League dit seizoen. Verder werd er gelijkgespeeld op bezoek bij SK Brann en verloren van Zrinjski Mostar, West Ham United en Anderlecht.

Aston Villa - AZ live op tv

Aston Villa - AZ begint donderdag 9 november om 21.00 uur. De wedstrijd wordt live uitgezonden op ESPN 2 en Veronica.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!