Nieuws

Quick Boys grapt over loting na bekerstunt: 'Ajax-uit, die zijn niet zo goed!'

Quick Boys grapt over loting na bekerstunt: 'Ajax-uit, die zijn niet zo goed!'

31-10-2023 23:39

Ravelino Junte hoopt op een wedstrijd in de Johan Cruijff ArenA tegen Ajax in de volgende ronde van de KNVB-beker. De aanvaller van Quick Boys grapte over de huidige situatie van de Amsterdammers.

Quick Boys beleefde dinsdag een mooie bekeravond. De Katwijkers wisten NAC Breda met 1-0 te verslaan en dat betekent dat de naam van de amateurs in de koker gaat voor de volgende ronde. Junte kon zijn geluk niet op.

Wie zou Junte in de volgende ronde eigenlijk willen loten? "Ajax-uit! Die zijn op dit moment niet zo goed", lachte de aanvaller voor de camera’s van ESPN. De speler kreeg geen bijval van zijn trainer Thomas Duivenvoorden. "Dan lig ik niet op één lijn met mijn ploeg. Ik wil graag thuis loten, je kan dan ook nog een amateurploeg loten en dan heb je in de regel meer kans om door te gaan", klonk het meer serieuze antwoord.

Naast de stunt van Quick Boys waren er nog meer opmerkelijke uitslagen dinsdagavond. Ook SV Spakenburg en GVVV schakelden met Helmond Sport (3-1) en SC Telstar (1-0) twee professionele clubs uit.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!