Nieuws

'Ajax laat zijn oog vallen op talentvolle Griekse aanvallende middenvelder'

'Ajax laat zijn oog vallen op talentvolle Griekse aanvallende middenvelder'

31-10-2023 17:32
2

Ajax heeft belangstelling getoond in de twintigjarige Giannis Konstantelias. De aanvallende middenvelder staat hoog op het lijstje van de Amsterdammers als we het Griekse SDNA mogen geloven.

Ajax zou interesse hebben in het Griekse talent door scout Hans van der Zee. De scout van de Amsterdammers is zeer gecharmeerd van de Griek en hoopt dat men in Amsterdam hem dan ook eerder vandaag dan morgen overneemen. John van 't Schip en assistent Michael Valkanis zouden al weet hebben van de mogelijke transfer en door hun ervaring in Griekenland zijn de lijntjes kort.

Dit seizoen komt Konstantelias in actie voor PAOK Saloniki. Daar was de middenvelder al goed voor vier doelpunten en één assists in achttien wedstrijden. Volgens SDNA zou Van der Zee hem een zeldzaam talent vinden. Konstantelias heeft een marktwaarde van zes miljoen euro. Het is nog onbekend hoe ver Ajax wil gaan voor de talentvolle middenvelder.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!