Nieuws

Waar en hoe laat wordt de inhaalwedstrijd Ajax - FC Volendam uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt de inhaalwedstrijd Ajax - FC Volendam uitgezonden?

31-10-2023 10:40 Laatste update: 02-11-2023 14:11

Ajax speelt donderdag een inhaalwedstrijd in de Eredivisie. De Amsterdammers staan op de laatste plaats en nemen het op tegen de ploeg op plek zestien: FC Volendam! Hoe laat en waar wordt deze ' degradatiekraker' uitgezonden? VoetbalNieuws dient als je agenda!

Ajax verkeert momenteel in de grootste crisis sinds het bestaan van de club. Na de 5-2 nederlaag tegen PSV van afgelopen zondag staat de ploeg op de allerlaatste plaats in de Eredivisie; een unicum. Maurice Steijn werd even daarvoor al ontslagen als trainer, waarna assistent Hedwiges Maduro het tijdelijk van hem overnam. John van ’t Schip is ondertussen gearriveerd om tot het einde van het seizoen de interim-hoofdcoach te zijn.

Zijn eerste klus is dus Volendam-thuis, een inhaalwedstrijd. Deze stond namelijk eerst gepland voor woensdag 27 september. De wedstrijd werd verplaatst, omdat het restant van de gestaakte Klassieker moest worden ingehaald. Ajax heeft, ook door het stilgelegde uitduel met RKC, twee wedstrijden minder gespeeld dan de rest van de Eredivisie. Volendam één. De enige weg voor de Godenzonen is nu omhoog. Bij een zege klimt het in ieder geval al uit de degradatiezone.

Hoe laat begint Ajax - FC Volendam?

Ajax – FC Volendam begint donderdagavond 2 november om 20.00 uur in de Johan Cruijff ArenA. De wedstrijd wordt live uitgezonden op ESPN 2.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!