Nieuws

Van Halst openhartig: 'Iedereen voelt de pijn hier bij Ajax, ook bij de fans

Van Halst openhartig: 'Iedereen voelt de pijn hier bij Ajax, ook bij de fans"

30-10-2023 18:12

Jan van Halst begrijpt dat Ajax de laatste weken onder een vergrootglas ligt. De tijdelijke algemeen directeur van de Amsterdammers hoopt dat de aanstelling van John van 't Schip voor verandering zal zorgen. 

"Het is intensief en heftig, af en toe. De club heeft mij gevraagd de periode te overbruggen tot mijn opvolger er is. Het is wat uitdagender geworden dan aanvankelijk gedacht", meent Van Halst. Ajax staat op een historische achttiende plek in de Eredivisie

"Er wordt veel gezegd en geschreven in deze heftige periode, maar ik bepaal zelf wat ik toelaat. Dat zorgt ervoor dat ik rustig in mijn hoofd ben. Dat is belangrijk, zodat ik de juiste beslissingen kan nemen in het belang van Ajax. Je moet koel in het hoofd zijn, maar wel warm in het hart. Je mag nooit vergeten dat het om mensen gaat. Iedereen voelt de pijn hier bij Ajax, ook bij de supporters. Dat mogen we nooit vergeten."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!