Nieuws

Update: vader Liverpool-aanvaller Díaz weer terecht na achtervolging in Colombia

Update: vader Liverpool-aanvaller Díaz weer terecht na achtervolging in Colombia

29-10-2023 10:22 Laatste update: 10:24

De ouders van Luis Díaz zijn in Colombia ontvoerd. Liverpool heeft naar buiten gebracht op de hoogte te zijn en mee te leven met hun aanvaller.

Zondag kwam naar buiten dat de ouders van Díaz ontvoerd zouden zijn bij een tankstation. Twee gewapende mannen zouden de ouders van de aanvaller meegenomen hebben, maar de moeder zou inmiddels weer veilig zijn. De president van Colombia heeft laten weten dat zijn vader nog altijd ontvoerd is. In een statement laat ook Liverpool van zich horen. 'Liverpool kan bevestigen dat het op de hoogte is van de voortdurende situatie betreffende de familie van Luis Díaz in Colombia.'

Liverpool vervolgt het statement door te stellen dat zij hopen dat de vader spoedig weer terug keert. 'Het is onze vurige hoop dat deze zaak op een veilige wijze en ook zo snel mogelijk wordt opgelost. In de tussentijd blijft het welzijn van de speler onze grootste prioiteit.' Díaz heeft zelf nog niets van zich laten horen.

Update: inmiddels zou de vader van Díaz ook weer terecht zijn. Na een politieachtervolging zouden twee van de vier ontvoerders zijn doodgeschoten, melden lokale media.