Nieuws

'Maduro houdt vast aan basiselftal: enkel twijfels over het middenveld van Ajax'

'Maduro houdt vast aan basiselftal: enkel twijfels over het middenveld van Ajax'

29-10-2023 09:24 Laatste update: 10:11

Hedwiges Maduro gaat zijn elftal tegen PSV niet veranderen ten opzichten van de wedstrijd tegen Brighton & Hove Albion. De trainer hoopt continuïteit te creëren tegen de koploper.

Steven Bergwijn viel afgelopen week nog geblesseerd uit tegen Brighton. De aanvoerder lijkt echter op tijd fit te zijn voor de ontmoeting tegen zijn oude ploeg. Voorin zal Bergwijn de aanval gaan vormen met Brian Brobbey en Carlos Forbs. Op het middenveld heersen wel wat twijfels, maar volgens het Algemeen Dagblad gaat Ajax gewoon beginnen met Benjamin Tahirovic, Kenneth Taylor en Steven Berghuis. De kans bestaat dat Branco van den Boomen de positie van Taylor nog over gaat nemen.

Achterin kiest Hedwiges Maduro wederom voor Diant Ramaj onder de lat door de blessure van Jay Gorter. Voor de doelman zullen Anton Gaaei, Josip Sutalo, Jorrel Hato en Borna Sosa gepositioneerd zijn. Devyne Rensch en Georges Mikautadze zullen nog afwezig zijn in Eindhoven.

Vermoedelijke opstelling Ajax: Ramaj; Gaaei, Šutalo, Hato, Sosa; Tahirović, Taylor, Berghuis; Forbs, Brobbey, Bergwijn.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!