Nieuws

Romano heeft 'waarheid' over Gimenez: deze som zou genoeg zijn voor Feyenoord

Romano heeft 'waarheid' over Gimenez: deze som zou genoeg zijn voor Feyenoord

27-10-2023 10:08
3

Fabrizio Romano heeft in zijn liveshow op YouTube onthult welk bedrag Feyenoord voor Santiago Gimenez zou willen ontvangen. De Italiaanse transferexpert wijst daarnaast de meeste geïnteresseerde club aan.

Het is de laatste weken speculeren geblazen over de transferwaarde van Gimenez. Volgens Transfermarkt.com is de spits momenteel veertig miljoen euro waard, maar volgens Romano wil Feyenoord meer zien. "Ik heb gehoord dat er 45 miljoen euro nodig is om Gimenez los te weken bij Feyenoord", aldus de Italiaan, die weet dat de spits nog tot 2027 vast ligt in De Kuip.

Donderdag kwam het bericht naar buiten over de interesse van Real Madrid en Tottenham Hotspur in Gimenez. Volgens Romano zijn het vooral de Engelsen die de Mexicaan in de gaten houden. "Vorig jaar greep Spurs mis bij Arne Slot en Gimenez. De scouts van Tottenham volgen de Mexicaan nog altijd op de voet", aldus de journalist, die het alles behalve concreet noemt.

Of 45 miljoen euro daadwerkelijk genoeg is om Gimenez van Feyenoord te kopen, valt te betwijfelen. De spits kwam in elf officiële wedstrijden al vijftien keer tot scoren, waaronder twee keer in één duel in de Champions League.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!