Nieuws

Scorende Gravenberch leeft op bij Liverpool: 'Zijn eerste aanname is ongelofelijk'

Scorende Gravenberch leeft op bij Liverpool: 'Zijn eerste aanname is ongelofelijk'

27-10-2023 09:54
3

Meer en meer begint Ryan Gravenberch zijn weg te vinden bij Liverpool. Dat onderschrijft manager Jurgen Klopp na afloop van het duel in de Europa League met Toulouse FC (5-1), waarin de Nederlander tot scoren kwam.

Gravenberch moest het sinds zijn komst eerst even doen met een plek op de bank, maar meer en meer vecht hij zich nu in het elftal bij Liverpool. Met name in de Europa League is de middenvelder op dreef: in twee opeenvolgende wedstrijden (Union Sint-Gilles en Toulouse, red.) kwam hij tot scoren.

"Hij is een geweldige gast en een topaankoop. Hij is echt een goede speler, ik ben heel blij voor hem", begint Klopp na afloop van het duel met Toulouse. De Duitse manager gaat vervolgens inhoudelijk in op het spel van Gravenberch. "Zijn eerste aanname is ongelofelijk en hij is zo goed in kleine ruimtes. Er is ruimte voor verbetering, maar hij is nog jong er komt nog veel meer voor hem aan."

Aanstaande zondag staat de volgende wedstrijd alweer op het programma voor Liverpool. Nottingham Forest wacht in de Premier League op Anfield.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!