Opstellingen

Opstelling Feyenoord: Slot grijpt terug op Atlético-tactiek, CL-debuut Giménez

Opstelling Feyenoord: Slot grijpt terug op Atlético-tactiek, CL-debuut Giménez

25-10-2023 17:40 Laatste update: 17:51

Ramiz Zerrouki staat woensdagavond in de basis bij Feyenoord in het Champions Legue-duel met Lazio Roma. Trainer Arne Slot grijpt terug op de opstelling die hij eerder gebruikte in het miljardenbal. Daardoor staat Calvin Stengs op rechtsbuiten, als vervanger van de geblesseerde Yankuba Minteh.

Ook Gernot Trauner is er wegens fysieke ongemakken nog niet bij. Slot stelt daarom Lutsharel Geertruida centraal op in de verdediging. Bart Nieuwkoop neemt zoals te doen gebruikelijk zijn plek op rechtsachter over. Quilindschy Hartman en David Hancko maken de defensie compleet. Justin Bijlow staat net als afgelopen zaterdag tegen Vitesse op doel.

Op het middenveld staat Zerrouki dus, net als tegen Atlético Madrid. Hij wordt vergezeld door Quinten Timber en Mats Wieffer. Santiago Giménez staat uiteraard in de spits. De Mexicaan speelt zijn eerste Champions League-wedstrijd, omdat hij die tegen Atlético en Celtic aan zich voorbij moest laten gaan wegens een schorsing.

Opstelling Feyenoord: Bijlow; Nieuwkoop, Geertruida, Hancko, Hartman; Wieffer, Timber, Zerrouki; Stengs, Giménez, Paixão.