Nieuws

Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz voert twee wijzigingen door tegen Lens

Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz voert twee wijzigingen door tegen Lens

24-10-2023 08:22

Peter Bosz voert dinsdagavond naar alle waarschijnlijkheid twee wijzigingen door in de opstelling van PSV. De Eindhovenaren spelen in de Champions League uit bij RC Lens en moeten een resultaat halen om zicht te houden op kwalificatie voor de achtste finales.

Afgelopen zaterdag speelde PSV nog in de Eredivisie tegen Fortuna Sittard. In het eigen Philips Stadion werd er met 3-1 gewonnen. Sergiño Dest deed in die wedstrijd nog niet mee, om dat hij pas terug was van zijn interlandverplichtingen met de Verenigde Staten. Tegen Lens keert hij terug in de wedstrijdselectie, waardoor het Algemeen Dagblad ook verwacht dat hij begint. Patrick van Aanholt wordt daardoor het kind van de rekening.

De andere wijziging wordt ogenschijnlijk doorgevoerd op het middenveld. Tegen Fortuna werd de tienpositie nog ingevuld door Guus Til, die een uitstekende indruk maakte. Bosz wilde nog niet te veel kwijt over zijn aanvallende middenvelders, maar het ziet ernaar uit dat Til ‘gewoon’ weer op de bank begint. In de vorige Champions League-duels startte hij namelijk ook niet. Malik Tillman en Ismael Saibari kregen telkens de voorkeur. Het AD verwacht dat eerstgenoemde in de basis zal gaan starten.

Verder ontbreekt de geblesseerde Noa Lang uiteraard nog altijd. De voorhoede wordt daardoor gevormd door Hirving Lozano op links, Luuk de Jong in de spits en Johan Bakayoko op rechts. Ook Armel Bella-Kotchap, Armando Obispo en Mauro Júnior ontbreken nog.

Vermoedelijke opstelling PSV: Benítez; Teze, Ramalho, Boscagli, Dest; Schouten, Veerman, Tillman; Bakayoko, De Jong, Lozano.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!