Opstellingen

Bosz voert wijzingen door bij PSV: vervanger voor Lang en basisplaats Van Aanholt

Bosz voert wijzingen door bij PSV: vervanger voor Lang en basisplaats Van Aanholt

21-10-2023 17:44 Laatste update: 17:47

Peter Bosz heeft de opstelling van PSV bekendgemaakt. De oefenmeester laat Sergiño Dest verrassend genoeg op de bank beginnen voor het duel met Fortuna Sittard.

Patrick van Aanholt krijgt de voorkeur boven Dest. Waarom Bosz dit precies doet is niet helemaal bekend, maar aannemelijk is dat de Amerikaan rust krijgt. Dest keerde pas laat terug van zijn interlandverplichtingen met de Verenigde Staten.

De geblesseerde Noa Lang wordt vervangen voor Hirving Lozano. Ook de Mexicaan arriveerde deze week pas laat in Eindhoven door zijn interlandverplichtingen, maar wordt fit genoeg bevonden om gewoon te kunnen starten. Ook André Ramalho begint in de basis bij PSV. De Braziliaan vervangt de geblesseerde Armel Bella-Kotchap.

Het duel tussen PSV en Fortuna Sittard begint om 18.45.

De opstelling van PSV: Benítez; Teze, Ramalho, Boscagli, Van Aanholt; Veerman, Schouten, Til; Bakayoko, De Jong en Lozano.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!