Nieuws

Bosz komt met update over blessure Lang: 'Het is erger dan de vorige keer'

Bosz komt met update over blessure Lang: 'Het is erger dan de vorige keer'

20-10-2023 14:50 Laatste update: 15:09

Noa Lang is zaterdag nog niet inzetbaar als PSV het thuis opneemt tegen Fortuna Sittard. Dat vertelt Peter Bosz vrijdag op de persconferentie. Volgens de trainer valt de blessure van de buitenspeler zwaarder tegen dan verwacht, waardoor ook de Champions League-wedstrijd tegen RC Lens van dinsdag voor Lang op de tocht komt te staan.

Tijdens de laatste competitiewedstrijd van PSV, uit tegen Sparta Rotterdam (0-4 winst) raakte Lang geblesseerd aan zijn hamstring. Zijn herstel verloopt nog niet zoals men had gehoopt, vertelt Bosz. "Het is erger dan de vorige keer. Morgen tegen Fortuna is hij er zeker niet bij. Het ziet er naar uit dat het niet tot dit weekeinde beperkt gaat blijven."

De sterkhouder was daardoor ook een van de zovelen die de interlandperiode met het Nederlands elftal aan zich voorbij moest laten gaan. Datzelfde gold voor Malik Tillman met de Verenigde Staten, maar hij heeft donderdag alweer getraind en is inzetbaar. Ook Isaac Babadi keert terug bij de wedstrijdselectie.

PSV – Fortuna Sittard begint aanstaande zaterdag om 18.45 uur in het Philips Stadion. VoetbalNieuws zal middels Langs de Lijn verslag doen van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde liveblog komt te zijner tijd online.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!