Breaking news

Bijlow weer terug onder de lat bij Feyenoord: 'Hij is fit en gaat beginnen'

Bijlow weer terug onder de lat bij Feyenoord: 'Hij is fit en gaat beginnen'

20-10-2023 13:28 Laatste update: 13:32
1

Justin Bijlow gaat komende zaterdag zijn rentree maken bij Feyenoord. De doelman is fit voor de wedstrijd tegen Vitesse. Dat vertelt trainer Arne Slot vrijdag op de persconferentie.

Bijlow stond lang aan de kant wegens een gebroken pols die hij opliep op de training. Daarom keepte hij in het huidige seizoen nog maar een wedstrijd, de seizoenopener tegen Fortuna Sittard (0-0). Ook de twee interlandperiodes met het Nederlands elftal moest de 25-jarige goalie aan zich voorbij laten gaan.

Slot kan tegen Vitesse in ieder geval weer rekenen op zijn sterkhouder. "Justin gaat keepen morgen", vertelt hij. "Hij is fit en oogt fris. Ik hoop dat hij niet veel te doen krijgt, maar hij gaat beginnen. Hij is ook blij dat hij weer gaat starten, maar hij wist ook dat hij onze eerste keeper is."

In de afgelopen wedstrijden stond Timon Wellenreuther paraat als Bijlows vervanger. "Timon heeft het heel goed gedaan", aldus Slot. "Maar de vorige keer dat Justin Timon verving, deed Justin het ook weer heel goed. Dus er is alle reden voor om daar met vertrouwen naar te kijken."

Overigens kan Feyenoord in het duel tegen Vitesse, dat zaterdag om 21.00 uur begint in De Kuip, niet beschikken over Gernot Trauner en Luka Ivanusec. Zij zijn beiden geblesseerd.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!