Nieuws

Dumfries neemt duidelijk standpunt in rondom contractonderhandelingen met Inter

Dumfries neemt duidelijk standpunt in rondom contractonderhandelingen met Inter

19-10-2023 23:10

Denzel Dumfries heeft een duidelijk standpunt ingenomen rondom zijn contractgesprekken met Internazionale. De Oranje-international zou graag in Milaan willen blijven.

De laatste weken is alom bekend dat Inter en Dumfries spreken over een nieuw contract. Eerder was de rechtsback van het Nederlands elftal nog geheimzinnig over zijn toekomst, maar in gesprek met Fabrizio Romano is hij duidelijk. "We onderhandelen en ik zou graag willen blijven. Ik voel me thuis bij Inter", klinkt het.

Naar verluidt zou Inter een contractvoorstel hebben neergelegd waarbij Dumfries tot de zomer van 2028 kan tekenen. Wat voor salaris daarbij komt kijken is onbekend, maar Italiaanse bronnen meldden eerder al dat het om een 'megacontract' zou gaan.

Dumfries heeft zich binnen twee jaar opgewerkt tot een belangrijke kracht in Milaan. In 105 wedstrijden bij Inter gaf hij zeventien assists en kwam hij negen keer tot scoren.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!