Nieuws

Neymar laat na blessure van zich horen: 'Een heel triest moment, het ergste'

Neymar laat na blessure van zich horen: 'Een heel triest moment, het ergste'

19-10-2023 06:55

Neymar Jr. heeft op sociale media van zich laten horen na zijn heftige blessure. De Braziliaan liep enkele dagen geleden een knieblessure op waardoor hij er bijna een jaar uit zal liggen.

Neymar en blessures is een terugkerend verhaal. De Braziliaanse aanvaller keerde onlangs pas terug van een blessure, maar tijdens het interland met Uruguay ging het weer mis. Neymar werd per brancard van het veld gedragen en duidelijk werd dat de aanvaller een gescheurde knieband heeft opgelopen. 'Het is een heel triest moment, het ergste. Ik weet dat ik sterk ben, maar deze keer ga ik mijn familie en vrienden nog meer nodig hebben', schrijft Neymar.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door NJ 🇧🇷 (@neymarjr)

In de zomer verruilde Neymar Paris Saint-Germain voor Al Hilal en sindsdien kwam hij pas vijfmaal in actie door eveneens een blessure. 'Het is niet makkelijk om blessures en operaties te ondergaan. Zeker niet na vier maanden herstel. Ik heb vertrouwen, zelfs te veel. Maar ik leg de kracht in de handen van god zodat hij mij hernieuwde terug kan geven.' Naar verwachting ligt de Braziliaan er dus maximaal een jaar uit waardoor de Copa América van komend jaargang ook op de tocht staat.