Nieuws

Waar en hoe laat wordt het Champions League-duel RC Lens - PSV uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt het Champions League-duel RC Lens - PSV uitgezonden?

24-10-2023 14:11

Na de interlandperiode en de hervatting van de Eredivisie, begint komende week ook het Europese clubvoetbal weer. PSV speelt bijvoorbeeld komende dinsdag in de Champions League tegen RC Lens. Waar wordt dit duel uitgezonden en hoe laat begint het? VoetbalNieuws dient als je agenda!

PSV is nog niet heel geweldig aan haar campagne in het miljardenbal begonnen. De Eindhovenaren verloren de eerste wedstrijd kansloos met 4-0 van Arsenal en speelden daarna in de absolute slotfase thuis met 2-2 gelijk tegen Sevilla. Een uitzege op het Franse Lens, dat vorig jaar tweede werd in de Ligue 1, is dus meer dan gewenst voor overwintering op het hoogste Europese niveau.

Lens wist bijvoorbeeld al vier punten te pakken en gaat daarmee voorlopig aan kop in poule C. Zij speelden met 1-1 gelijk tegen Sevilla en wonnen zeer verrassend thuis met 2-1 van Arsenal. PSV weet dus dat het te maken heeft met een geduchte tegenstander.

Op welke zender kun je RC Lens - PSV kijken?

RC Lens – PSV begint dinsdagavond 24 oktober om 21.00 uur in het Stade Bollaert-Delelis en wordt live uitgezonden op RTL 7.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!