Nieuws

'Blessure van Lang nog niet duidelijk: smaakmaker krijgt komende tijd rust'

'Blessure van Lang nog niet duidelijk: smaakmaker krijgt komende tijd rust'

11-10-2023 21:04

Het is nog niet bekend hoelang PSV het moet doen zonder Noa Lang. De zomeraankoop moest tijdens het duel met Sparta Rotterdam geblesseerd naar de kant en meldde zich vervolgens af bij het Nederlands elftal.

Lang leek last te hebben van zijn hamstring, maar over de ernst van de blessure is nog niets bekend. Het Eindhovens Dagblad weet wel te melden dat de smaakmaker voorlopig rust krijgt. 'Noa Lang heeft voorlopig even rust gekregen bij PSV. Gekeken wordt hoe zijn blessure zich ontwikkelt. Even afwachten. Nog geen garantie dat hij er vanaf volgende week donderdag weer bij is - dan stromen veel internationals in - maar ook nog niet uitgesloten', klinkt het.

Trainer Peter Bosz uitte direct na de 0-4 overwinning al zijn zorgen over Lang en vertelde dat de aanvaller niet fit zou zijn voor Oranje. Een dag later kwam dan ook naar buiten dat de Rotterdammer zich had afgemeld bij bondscoach Ronald Koeman.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!