Transfernieuws

Dumfries houdt contractverlenging in het midden: 'Voorrecht, maar we zullen zien'

Dumfries houdt contractverlenging in het midden: 'Voorrecht, maar we zullen zien'

11-10-2023 19:30

Denzel Dumfries durft nog niet te zeggen of hij zijn contract verlengt bij Internazionale. Volgens Italiaanse bronnen zou er een megacontract klaarliggen voor de back, maar dat laat de Nederlander in het midden. 

Dumfries reageert tegenover Italiaanse media over een mogelijke verlenging bij de Nerazzurri, die blij zijn met de back. "De vele afwezigen door blessureleed zijn een probleem voor ons, we verwachten twee belangrijke wedstrijden en die willen we winnen. Het gaat goed met me, ik ben gefocust. Ik probeer me in elke training en in elke wedstrijd te verbeteren. Ik ben altijd aan het nadenken over waar ik kan groeien", meent Dumfries, opgetekend door Tuttosport

De Nederlander spreekt al sinds zijn komst in 2021 vol lof over de Italiaanse topclub, maar wil nog niets kwijt over een langere samenwerking. "Ik voel me er erg op mijn gemak, het is een fantastische club, er is veel warmte, geweldige mensen in de club en ongelooflijke fans. Voor mij is het een voorrecht om hier te mogen spelen, ik voel me thuis. Of ik mijn contract verleng? We zullen zien wat er de komende maanden gebeurt, ik ben benieuwd", besluit Dumfries. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!