Transfernieuws

Yilmaz heeft eerste trainersklus te pakken en mag het laten zien bij Besiktas

Yilmaz heeft eerste trainersklus te pakken en mag het laten zien bij Besiktas

10-10-2023 19:41

Burak Yilmaz heeft zijn eerste trainersklus te pakken in de vorm van Besiktas. De Turkse topclub liet onlangs Senol Gunes gaan en Yilmaz zal voorlopig de taken overnemen. 

Besiktas meldt via de officiële kanalen dat Yilmaz interim-trainer is totdat de algemene vergadering is gehouden. Gunes diende de afgelopen week zijn ontslag in bij Besiktas. 'Na de ontmoeting met onze president Ahmet Nur Çebi vandaag werd besloten dat onze assistent-coach Burak Yılmaz, die de technische verantwoordelijkheid van ons team op zich nam in de periode na het aftreden van onze coach Şenol Güneş, zijn taak als trainer zal voortzetten', schrijft Besiktas onder meer.

Yilmaz leek lange tijd een trainersfunctie te ambieren bij Fortuna Sittard, maar het liep anders af in Limburg. Yilmaz vertrok al na één seizoen als speler en liet Nederland vervolgens achter zich. Besiktas staat slechts vierde en heeft nu al een achterstand van acht punten opgebouwd ten opzichte van Fenerbahçe, dat nog foutloos is. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!