'Ten Hag kan dissonant zien vertrekken en smak geld toevoegen aan transferbudget'

Sancho lijkt in de winter te vertrekken bij United
8 oktober 2023 om 09:32

Erik ten Hag kan inde winter worden verlost van Jadon Sancho. De Engelsman staat op de radar van Juventus en lijkt hard op weg naar de uitgang.

Het huwelijk tussen Sancho en Manchester United lijkt definitief voorbij. De Engelsman aardde nooit in zijn thuisland en ligt momenteel in de clinch met zijn Nederlandse manager. Ten hag doet al enkele weken geen beroep op de aanvaller en een vertrek lijkt de enige oplossing. Juventus hoopt te profiteren van de situatie en zet in op de komst van Sancho. De Italianen hopen de aanvaller eerst te huren en in de zomer definitief in te lijven voor ongeveer zestig miljoen euro, meldt onder meer The Sun.

Voor Sancho zou het een  pijnlijk einde bij de club betekenen. Voor de aanvaller werd een flinke smak geld betaald, maar zijn potentie uitte hij nooit. Waar Sancho de wereld nog aan zijn voeten had bij Borussia Dortmund is zijn terugval bij United uiterst zonde. Volgens meerdere Engelse media is de aanvaller te vaak afgeleid en staat voetbal bij Sancho op de tweede plaats.