Nieuws

Van de Ven trots na spitsengoal: 'Geweldig om te scoren voor de Spurs-fans'

Van de Ven trots na spitsengoal: 'Geweldig om te scoren voor de Spurs-fans'

07-10-2023 18:02 Laatste update: 18:05

Micky van de Ven tekende zaterdagmiddag voor zijn eerste in het shirt van Tottenham Hotspur en is daar zeer trots op. Als de aanvaller zijn doelpunt terug kijkt, is zijn glimlach niet van zijn gezicht te krijgen.

Van de Ven kreeg de bal in de zestien en wist er wel raad mee. De Nederlander schoot de bal in het net en zorgde er voor dat Tottenham tegen Luton Town de drie punten mee naar huis nam. "Het is een goede finish", ziet Van de Ven in. "Ik zag dat Maddison naar binnen wilde snijden. Ik stapte terug en maak een doelpunt zoals een aanvaller ze maakt. Een geweldig gevoel om zo te scoren voor de Spurs-fans."

Van de Ven zorgde met zijn doelpunt voor de enige treffer van de wedstrijd. Momenteel bezet Tottenham de koppositie in de Premier League, maar Manchester City moet nog in actie komen. Als de ploeg van Pep Guardiola wint, dan zakt Tottenham naar de tweede plaats.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!