Nieuws

Pavlidis en Gimenez scoren weer: dit zijn de huidige topscorers in de Eredivisie

Pavlidis en Gimenez scoren weer: dit zijn de huidige topscorers in de Eredivisie

Gisteren, 07:55 Laatste update: 07:55

De Eredivisie heeft bijna de winterstop bereikt. Santiago Gimenez en Vangelis Pavlidis scoren allebei aan de lopende band en ook Luuk de Jong pikt zijn doelpunten weer mee. Wie gaat het stokje van Anastasios Douvikas en Xavi Simons, de vorige topscores van de Eredivisie, aan het eind van de rit overnemen? VoetbalNieuws zet de topscorers voor je op een rijtje!

Zowel Gimenez als Pavlidis blijven de laatste weken weer het net vinden. Voor de tweede Eredivisie wedstrijd op een rij kwamen beide heren tot scoren. Gimenez gaf een goed vervolg aan zijn hattrick tegen Excelsior door ook in de topper met PSV te scoren. Pavlidis zag het gebeuren en nadat AZ had afgetrapt om 16.45 uur in Utrecht besloot hij in het spoor van zijn concurent te blijven. Ook nummer drie Sem Steijn scoorde weer. Hij kon in de wedstrijd tegen PSV geen vuist maken, maar in de Adelaarshorst was hij zeer belangrijk in de 1-3 overwinning.

Santiago Giménez na het scoren van wederom een goal
Santiago Giménez na het scoren van wederom een goal

Huidige topscorerslijst Eredivisie

1. Santiago Giménez (17 doelpunten)
2. Vangelis Pavlidis (15 doelpunten)
3. Luuk de Jong (10 doelpunten)
4. Sem Steijn (9 doelpunten)
5. Magnus Mattsson, Guus Til (6 doelpunten)

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!