Nieuws

Derksen ziet opvolger Mislintat: 'Denk dat hij nu de ideale man is voor Ajax'

Derksen ziet opvolger Mislintat: 'Denk dat hij nu de ideale man is voor Ajax'

25-09-2023 22:57 Laatste update: 22:58
2

Jan Streuer wordt gezien als de mogelijke nieuwe technisch directeur bij Ajax. Johan Derksen ziet in hem de perfecte kandidaat om de lege stoel van Sven Mislintat te vullen. Mislintat werd onlangs ontslagen na de teleurstellende resultaten van Ajax, waardoor de club nu op zoek is naar een geschikte vervanger.

Bij FC Twente heeft Streuer onlangs zijn functie als technisch directeur overgedragen aan Arnold Bruggink. Desondanks blijft hij een belangrijke schakel binnen de club. Derksen is van mening dat Streuer, ondanks zijn leeftijd van 72 jaar, de juiste man is voor de job bij Ajax. Zijn ervaring bij clubs als Twente en Shakhtar Donetsk maakt hem een waardevolle kandidaat.

Derksen sprak lovend over Streuer tijdens het programma Vandaag Inside. Hij benadrukte de rol van Streuer in de heropleving van FC Twente. "Nu Van Gaal het niet wordt, denk ik dat Streuer de ideale man is. Die heeft de functie bekleed bij Twente en Shakhtar Donetsk. Hij heeft veel spelers gehaald en Twente weer omhoog geholpen", zei Derksen in Vandaag Inside. Hoewel Streuer momenteel Bruggink begeleidt bij Twente, gelooft Derksen dat hij direct beschikbaar zou zijn voor Ajax. "Streuer begeleidt nu Bruggink, maar die kan zo weg. Dan heb je morgen direct een goede technisch directeur met veel ervaring", concludeerde hij.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!