Breaking news

VI: Mislintat zoekt intern bij Ajax steun om Steijn de wacht aan te zeggen

VI: Mislintat zoekt intern bij Ajax steun om Steijn de wacht aan te zeggen

19-09-2023 16:36 Laatste update: 16:50

Sven Mislintat heeft geen vertrouwen meer in Maurice Steijn. De technisch directeur van Ajax zoekt intern steun om de Haagse oefenmeester 'de wacht aan te zeggen', meldt Voetbal International.

Mislintat ligt flink onder vuur bij Ajax. Volgens velen heeft de Duitse td behoorlijk gefaald bij het samenstellen van een fatsoenlijke selectie. Mislintat is het daar niet mee eens en stelt dat Steijn veel meer uit de huidige selectie kan halen dan dat hij nu doet. Eerder sprak de Duitser nog het vertrouwen uit in de trainer die hij zelf wegplukte bij Sparta Rotterdam. 'Slechts 180 minuten verder is Mislintat intern al bezig om steun te vinden om Steijn de wacht aan te zeggen', schrijft VI.

'De Duitser wil van Steijn af en dringt bij zowel Van Halst als Hendriks aan op steun voor die beslissing, terwijl de trainer aan de andere kant wel het volste vertrouwen geniet van de staf en de spelersgroep', klinkt het. De chaos in Amsterdam lijkt dus alleen maar groter te worden. Eerder gaf Steijn zelf al aan geen inspraak te hebben gehad in het aankoopbeleid van de club.