Liverpool begrijpt niets van de uitspraken van Koeman

'Liverpool verbijsterd over uitspraken Koeman: club gaf uitleg over Gravenberch'

8 september 2023 om 11:20

Liverpool heeft verbaasd gereageerd op de uitspraken van Ronald Koeman over Ryan Gravenberch, meldt The Daily Mail. De middenvelder meldde zich af voor Jong Oranje, maar dat schoot in het verkeerde keelgat van de bondscoach.

Gravenberch streek op deadline day neer bij Liverpool. De middenvelder werd opgeroepen voor Jong Oranje, maar koos er voor om in Liverpool te blijven en zich voor nu te focussen op zijn nieuwe omgeving. Het afzeggen van Jong Oranje werd niet gewaardeerd door Koeman en Jong Oranje-bondscoach Michael Reiziger. Koeman reageerde op de persconferentie geïrriteerd op het afzeggen, maar daar heeft men bij Liverpool weinig begrip voor.

Liverpool heeft namelijk nog contact gezocht met de KNVB om de keuze van Gravenberch uit te leggen en de speler zelf heeft telefonisch contact gehad met Reiziger. Deze diplomatieke uitingen hebben echter geen windeieren gelegd bij Koeman die het schandalig vond dat Gravenberch zich afmeldde bij Oranje. Bij Liverpool zou men verbijsterd hebben gereageerd op de uitspraken van de bondscoach.