Transfernieuws

'Bayern gaat nieuwe poging wagen om gewenste middenvelder te contracteren'

'Bayern gaat nieuwe poging wagen om gewenste middenvelder te contracteren'

07-09-2023 16:13 Laatste update: 17:33

Bayern München gaat zich in januari roeren op de transfermarkt. Der Rekordmeister zag afgelopen week een inkomende transfer van Joao Palhinha mislukken, maar wil zich in de winter wel gaan versterken met de Portugees.

Alles leek in kannen en kruiken te zijn, maar de deal van zestig miljoen euro van Palhinha naar Bayern werd uiteindelijk nooit wereldkundig gemaakt. De middenvelder van Fulham was rond met de Duitsers, maar zijn club Fulham FC en Bayern kwamen er niet uit. De Engelse subtopper bleek uiteindelijk de stekker uit de deal te hebben gehaald, maar in de winter gaat Bayern volgens Sport1 een nieuwe poging wagen. Zowel trainer Thomas Tuchel als sportief directeur Cristoph Freund hebben groen licht gegeven voor de deal.

Palhinha moest Bayern op het middenveld van de nodige impuls gaan voorzien. De Duitsers zitten in de bezetting maar wat krap en de Portugees moest dat gat opvullen. Bayern zag Ryan Gravenberch namelijk vertrekken naar Liverpool. De Nederlander maakte voor ruim veertig miljoen euro de overstap.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!