Transfernieuws

Update: FC Utrecht bevestigt het vertrek van Klaiber naar Deense middenmoter

Update: FC Utrecht bevestigt het vertrek van Klaiber naar Deense middenmoter

01-09-2023 23:09 Laatste update: 23:06

Sean Klaiber lijkt FC Utrecht te gaan verlaten voor een verrassend nieuw avontuur. De back maakt voor een miljoenenbedrag de overstap naar het Deense Brondby

Volgens het Deense BT en Voetbal International is er ruim vier miljoen euro gemoeid bij de transfer. Klaiber speelde in het verleden voor onder meer FC Dordrecht, Utrecht en Ajax. Na een mislukte periode in Amsterdam keerde de speler in 2022 terug in de Domstad.

Klaiber is afkomstig uit de jeugdopleiding van Utrecht en kan de club opnieuw een grote smak geld opleveren: Ajax nam de speler in 2020 voor ruim vier miljoen euro over en ook nu zou Brondby een dergelijk bedrag voor de speler hebben. De gesprekken tussen beide clubs bevinden zich in de afrondende fase.

Utrecht nam deze week afscheid van trainer Michael Silberbauer. Op de transfermarkt ging het er hard aan toe: Can Bozdogan, Modibo Sagnan, Zidane Iqbal, Marouan Azarkan, Isac Lidberg, Vasilios Barkas, Souffian El Karouani, Ole Romeny, Mats Seuntjens, Mattijs Branderhorst, Adrian Blake, Ryan Flamingo en Oscar Fraulo maakten al de overstap naar Utrecht. 

Update: FC Utrecht bevestigt het vertrek van Sean Klaiber. De rechtsback tekent na één jaar in de Domstad alweer bij het Deense Brondby.