'Bosz voert tegen Rangers drie wijzigingen door, nieuwelingen maken basisdebuut'

'Bosz voert tegen Rangers drie wijzigingen door, nieuwelingen maken basisdebuut'

21 augustus om 22:07

Peter Bosz voert dinsdagavond naar alle waarschijnlijkheid drie wijzigingen door in de opstelling van PSV. De Eindhovenaren gaan in de play-offs van de Champions League op bezoek bij Rangers FC en hopen zich een goede uitgangspositie te verschaffen voor de return.

In Arnhem ontbrak Noa Lang nog wegens een hamstringblessure, maar volgens het Eindhovens Dagblad keert de ster van het nieuwe PSV weer snel terug in de basis. Datzelfde geld voor Sergiño Dest, die afgelopen maandag officieel werd gepresenteerd en mag meteen in de bres springen voor Patrick van Aanholt. De linksback ging niet mee naar Schotland, omdat hij afgelopen zaterdag tegen Vitesse geblesseerd raakte.

Bovendien gaat Joey Veerman zoals het lijkt op tien beginnen. Dat heeft alles te maken met de komst van Jerdy Schouten, die tegen Vitesse al inviel. Isaac Bababi moet daarom genoegen nemen met een plaats op de bank, net als Malik Tillman. De Amerikaanse aanwinst kan tegen zijn oude ploeg wel minuten maken.

Vermoedelijke opstelling PSV: Benítez; Teze, Ramalho, Boscagli, Dest; Sangaré, Veerman, Schouten; Bakayoko, De Jong, Lang.

Rangers – PSV begint dinsdagavond om 21.00 uur in het Ibrox Stadium. VoetbalNieuws doet te zijner tijd verslag van de wedstrijd in het liveblog.