Cyriel Dessers erkent dat er een paar topspelers voorin lopen bij PSV

Dessers noemt treffen met PSV 'speciaal': 'Ze hebben voorin topspelers lopen'

21 augustus om 16:57

Cyriel Dessers heeft de aanvallende stootkracht van PSV geroemd. De voormalig Eredivisie-spits heeft echter goede herinneringen aan zijn onderlinge duels met de Eindhovenaren.

In het seizoen 2021/22 kwam Dessers op huurbasis uit voor Feyenoord. De aanvaller speelde in totaal twee keer tegen PSV en kwam in die wedstrijden drie keer tot scoren. Ook nu zijn de spits en zijn club goed voorbereid.

"De trainer en de analisten hebben goed werk geleverd rondom het duel met PSV. Alles wat je maar kan bedenken, hebben ze meegenomen en dus zijn we goed voorbereid", begint Dessers op de persconferentie in aanloop naar het duel. In die voorbereiding is de geslepen aanval van PSV naar voren gekomen, zo blijkt.

"Ze hebben voorin enkele topspelers lopen", vervolgt de Nigeriaans-Belgische spits, die uit gaat van de eigen krachten van de club. "Maar we weten ook hoe we met ons spel gevaar kunnen creëren tegen deze ploeg. Ik hoop de komende weken het beste van mijn kunnen te laten zien. Voor mij is dit een heel speciale wedstrijd, omdat ik de club en het land goed ken", besluit hij.

Afgelopen weekend was Dessers nog op schot voor Rangers. De spits maakte één goal in de met 1-2 gewonnen wedstrijd van Greenock Morton FC. De andere goal kwam op naam van een andere voormalig Feyenoord-spits. Danilo maakte op aangeven van Dessers de winnende treffer.