Transfergeruchten

‘PSV denkt aan 29-jarige Bundesliga-doelman als vervanger Mvogo’

GERUCHT: ‘PSV denkt aan 29-jarige Bundesliga-doelman als vervanger Mvogo’

28-01-2022 14:13 Laatste update: 18:45

PSV flirt in de zoektocht naar een nieuwe doelman met de Duitser Stefan Ortega. Dat melden zowel het Eindhovens Dagblad als Voetbal International. De 29-jarige keeper van Arminia Bielefeld heeft nog een contract tot het einde van het seizoen bij de Duitse Bundesliga-laagvlieger.

Als Bielefeld wil voorkomen dat Ortega gratis de deur uit loopt zal de club hem deze winter nog van de hand moeten doen. Anderzijds heeft de club in de degradatiestrijd waarin het is verwikkeld de doelman hard nodig.

De ervaren doelman staat er goed op in zijn thuisland. Hij genoot eerder al belangstelling van Bayern München. Bij Die Mannschaft moest hij zich afgelopen EK nog stand-by houden. De flirt van PSV heeft te maken met de situatie van Yvon Mvogo. De reservedoelman van de Eindhovenaren wil PSV verlaten, maar PSV wil hem vooralsnog niet laten gaan.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!