Nieuws

Update: 'Ziyech doorstaat ook tweede deel van keuring en gaat transfer afronden'

Update: 'Ziyech doorstaat ook tweede deel van keuring en gaat transfer afronden'

17-08-2023 22:12 Laatste update: 22:11

Sport Italia ontkracht de geruchten dat het eerste gedeelte van de medische keuring van Hakim Ziyech bij Galatasaray niet succesvol zou zijn verlopen. Een Turkse transfer is dus nog steeds aanstaande voor de ex-Ajacied.

Wilfred Genee beweerde woensdagavond in de uitzending van Vandaag Inside dat Ziyech niet door de medische keuring zou zijn gekomen. "Ik krijg trouwens net door van een doorgaans betrouwbare bron, die zijn naam niet wil noemen, dat Hakim Ziyech niet door de keuring is gekomen bij Galatasaray", aldus Genee in de uitzending. De presentator baseerde dit op een anonieme, maar 'doorgaans betrouwbare bron.'

Volgens Sport Italia is hier echter helemaal niks van waar. Ziyech legt zijn medische keuring naar verluidt nog af in Londen, voordat hij naar Istanbul vliegt. Het eerste gedeelte is dus goed verlopen. Vrijdag zal het tweede en tevens laatste gedeelte van zijn keuring plaatsvinden. Zodra Ziyech hier ook goed doorheen komt, zal hij snel zijn contract gaan ondertekenen bij Galatasaray.

Update: Hakim Ziyech heeft ook het tweede deel van de medische keuring doorstaan, dat melden Italiaanse media. Dat betekent dat de voormalig speler van Ajax en Chelsea zijn transfer af kan gaan ronden.