Transfernieuws

'Bayern vindt Sangaré een interessante speler, maar momenteel geen transfertarget'

'Bayern vindt Sangaré een interessante speler, maar momenteel geen transfertarget'

14-08-2023 11:24 Laatste update: 16:54

Ibrahim Sangaré is momenteel geen transfertarget voor Bayern München. Dat meldt de Duitse tak van Sky Sports maandagochtend. De Duitse recordkampioen zou de middenvelder van PSV een interessante speler vinden, maar is niet bereid om deze zomer over te gaan tot eventuele onderhandelingen.

De toekomst van Sangaré is al maandenlang onderwerp van gesprek in Eindhoven. Nottingham Forest is al enige tijd in de markt, maar in de afgelopen tijd zou ook Bayern München zich hebben gemeld voor de Ivoriaan. Dat wordt nu dus tegengesproken. 'De situatie rond Ibrahim Sangaré is bijvoorbeeld een bijzondere bij PSV', zo schreef het Eindhovens Dagblad eerder. 'Al weken wordt hij aan tal van clubs gekoppeld, maar voorlopig speelt hij nog steeds in Eindhoven en heeft een topclub doorgepakt. Nottingham Forest wilde te weinig betalen aan PSV en heeft daarom geen deal kunnen sluiten met de Ivoriaan.'

Zondag werd tenslotte bekend dat Jerdy Schouten zijn medische keuring bij PSV heeft doorstaan. De controleur komt naar verluidt voor 12 miljoen euro over van Bologna en had de opvolger van Sangaré moeten worden. Mocht laatstgenoemde tóch bij de roodwitten blijven spelen, dan heeft trainer Peter Bosz nogal een luxeprobleem op zes en acht. De verwachting is dat Schouten, die zich weer in de kijker van het Nederlands elftal wil spelen, snel wordt gepresenteerd.