Transfernieuws

Razendsnelle deal in aantocht: Nieuwkoop gespot op trainingscomplex van Feyenoord

Razendsnelle deal in aantocht: Nieuwkoop gespot op trainingscomplex van Feyenoord

09-08-2023 15:57

Bart Nieuwkoop is gespot op het trainingscomplex van Feyenoord. De verdediger moet de nieuwe rechtsback van de Rotterdammers worden en wordt volgens 1908 spoedig gepresenteerd.

Woensdagmiddag brachten 1908 en Voetbal International dat Nieuwkoop de concurrentie aan moet gaan met Marcus Pedersen op de rechter defensieve vleugel en enkele uren later wordt hij naar alle waarschijnlijkheid al gepresenteerd. Dat weet 1908 te melden, het medium dat een foto heeft ontvangen waarop een jongetje om een handtekening van de speler vraagt.

Dat Nieuwkoop in gesprek zou zijn met Feyenoord leek in eerste instantie te komen door het vertrek van Lutsharel Geertruida, maar daar kunnen na vanmiddag vraagtekens bij worden geplaatst. De multifunctionele verdediger zou naar RB Leipzig verkassen, maar die club lijkt volgens Fabrizio Romano met Castello Lukeba toch voor een ander target te kiezen.

Het doorpakken met Nieuwkoop zou dan wel eens gevolgen kunnen hebben voor Marcus Pedersen. De Noorse rechtsback werd deze zomer al voorzichtig aan een stap naar de Serie A of Bundesliga gelinkt.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!