Transfernieuws

Transferupdates PSV: 'Nummer tien sluit snel aan, komst twee andere targets reëel'

Transferupdates PSV: 'Nummer tien sluit snel aan, komst twee andere targets reëel'

07-08-2023 23:38 Laatste update: 23:39

PSV gaat eind deze week waarschijnlijk een bod van tien tot vijftien miljoen euro indienen voor Zeno Debast. De Eindhovenaren hebben hun pijlen nog altijd gericht op drie versterkingen. Naast de Belgische verdediger moeten ook Malik Tillmann en Aster Vranckx snel naar het Philips Stadion komen.

Zeno Debast
Het Eindhovens Dagblad schrijft maandagavond dat de interesse van PSV in Debast 'nog niet gedoofd' is. De club had lang concurrentie van onder meer Eintracht Frankfurt en Villarreal, maar die aanbiedingen gooide RSC Anderlecht, zijn huidige werkgever, rechtstreeks in de prullenbak. PSV heeft tenslotte meer geld over voor de mandekker, die de transfer wel ziet zitten. Van een persoonlijk akkoord zou echter nog geen sprake zijn.

Malik Tillman
Dat geldt overigens niet voor Tillmann, een 21-jarige Amerikaanse middenvelder van Bayern München. PSV werkt nog 'een aantal details' uit met de Duitsers, om de mogelijke opvolger van Xavi Simons te huren met een optie tot koop.

Aster Vranckx
Als laatste noemt de regionale krant nog de naam van Vranckx, die het gat moet opvullen dat Ibrahim Sangaré wel eens achter zou kunnen laten. De Ivoriaan staat in de nadrukkelijke belangstelling van Nottingham Forest, maar trainer Peter Bosz hoopt hem te kunnen behouden. Die kans lijkt klein, aangezien Sangaré zelf ook zijn zinnen heeft gezet op een vertrek. Desondanks staat hij aanstaande dinsdag naar alle verwachtingen wel aan de aftrap van het duel in de voorrondes van de Champions League tegen Sturm Graz.