Fabinho heeft officieel de overstap van Liverpool naar Al Ittihad gemaakt

Al Ittihad kondigt miljoenentransfer Fabinho aan met spottende presentatievideo

31 juli 2023 om 21:57
Laatste update: 31 juli 2023 om 22:13

Fabinho heeft officieel de overstap van Liverpool naar Al Ittihad gemaakt. De club uit Saudi-Arabië heeft de Braziliaan middels een geniale welkomstvideo aangekondigd.

Naar verluidt betaalt Al Ittihad 47 miljoen euro voor Fabinho. De middenvelder, die vijf jaar geleden voor 45 miljoen euro de overstap van AS Monaco naar Liverpool maakte, tekent een contract voor drie seizoenen in Saudi Arabië.

Met de presentatievideo spot Al Ittihad met de berichtgeving die de afgelopen weken de ronde deed. Zo zou de transfer van Fabinho vertraging hebben opgelopen omdat zijn honden, twee Franse bulldogs, verboden zijn in het Aziatische land. In de aankondigingsvideo worden krantenknipsels van het veelbesproken nieuws gedeeld en vervolgens is te zien hoe Fabinho een tijger uitlaat.

Bij Al Ittihad treft Fabinho een aantal andere wereldsterren. Zo tekenden Karim Benzema, Jota en N’Golo Kanté in een eerder stadium al bij de club. Fabinho en Kanté is een middenveld waar menig Europese topclub jaloers op zou zijn.