Transfernieuws

'Amrabat verwijst aanbieding van Liverpool naar de prullenbak en wil naar Ten Hag'

'Amrabat verwijst aanbieding van Liverpool naar de prullenbak en wil naar Ten Hag'

25-07-2023 10:12 Laatste update: 10:33
2

Sofyan Amrabat heeft naar verluidt een aanbieding van Liverpool afgeslagen. De verdedigende middenvelder van Fiorentina wil alles op alles zetten om naar Manchester United te verkassen.

Corriere della Sera, één van Italië haar grootste kranten, meldt dinsdagochtend dat Amrabat een aanbieding van Liverpool op zak had, maar hij daar niet op in gaat. De Marokkaan heeft vriendelijk bedankt en heeft zijn zinnen gezet op een overgang naar Old Trafford. De ploeg van Erik ten Hag is al langer in de race voor Amrabat en kan nu dus ook rekenen op zijn jawoord. Maandagavond kwam al het nieuws naar buiten dat The Mancunians contact hebben gezocht met de entourage van de middenvelder.

Fiorentina verlangt naar verluidt een bedrag van dertig miljoen euro voor de Marokkaans international. Toch hoopt United goedkoper uit te zijn en in te zetten op een lager bedrag. Ook wacht men in Manchester eerst nog op een aantal vertrekkende spelers voor er ruimte is voor Amrabat. Anthony Elanga en Dean Henderson zijn beide dicht bij een overgang naar Nottingham Forest.