Nieuws

Update: Ajax bevestigt: veelbesproken Bassey is niet mee op trainingskamp

Update: Ajax bevestigt: veelbesproken Bassey is niet mee op trainingskamp

24-07-2023 14:40 Laatste update: 15:32

Calvin Bassey gaat niet met Ajax op trainingskamp, meldt De Telegraaf. De 23-jarige verdediger reist niet met de selectie mee naar Duitsland en kan de komende dagen zijn transfer naar Fulham afronden.

De clubleiding geeft Bassey de mogelijkheid om met Fulham in gesprek te gaan en zijn transfer naar de Premier League af te ronden. Ajax en Fulham kwamen afgelopen weekend tot een overeenstemming over een transfersom van ongeveer 21 miljoen euro. Bassey leek echter verbolgen en niet van plan te zijn om te transfereren naar Engeland. 

Bassey wil zich graag revancheren van een moeizaam eerste jaar in Amsterdam. Ajax is de verdediger echter liever kwijt dan rijk en zou graag de 21 miljoen euro ontvangen. Trainer Maurice Steijn liet eerder ook al doorschemeren dat Bassey voor dat bedrag mag vertrekken. De oefenmeester ziet met de die transfersom graag twee nieuwe verdedigers gehaald worden.

Update: Ajax bevestigt het nieuws dat Calvin Bassey niet mee is op trainingskamp. De Nigeriaanse verdediger is hard op weg naar Fulham, dat 21 miljoen euro over heeft voor de verdediger.