'Feyenoord nadert akkoord met Zagreb: komst Ivanusec steeds dichterbij'

'Feyenoord nadert akkoord met Zagreb: komst Ivanusec steeds dichterbij'
18 juli 2023 om 07:10
Laatste update: 18 juli 2023 om 08:15

Feyenoord is van plan om binnenkort een derde bod uit te brengen op Luka Ivanusec. Het tweede bod van de Rotterdammers werd afgewezen, maar 1908.nl meldt dat het verschil met de vraagprijs van Dinamo Zagreb nog maar een paar ton is.

Hoewel het bod van acht miljoen euro plus bonussen niet voldoende was om de Dinamo Zagreb te overtuigen, lijkt er toch een akkoord in de maak te zijn. Volgens 1908 mag Ivanusec voor minder dan negen miljoen euro vertrekken. Dit is exclusief kleine en haalbare bonussen. De berichtgeving uit Kroatië wordt daarmee tegengesproken. Jutarnji list meldde dat Zagreb twaalf miljoen euro verlangde, terwijl Feyenoord tien miljoen euro plus bonussen had voorgesteld.

Feyenoord lijkt voor het geboden bedrag een groot deel van de transferrechten van Ivanusec te verkrijgen. De Rotterdammers moeten ook nog een persoonlijk akkoord bereiken met de Kroatisch international, maar de kans lijkt groot dat Ivanusec de nieuwe linksbuiten in De Kuip wordt.

Daarnaast staat Arsen Zakharyan nog steeds op het lijstje van Feyenoord. Dit Russische toptalent van Dinamo Moskou heeft een prijskaartje van acht miljoen euro, maar dat is slechts voor een deel van zijn transferrechten. Volgens 1908.nl is het afwachten of Feyenoord daadwerkelijk stappen zal ondernemen voor de aanvallende middenvelder. Ajax zou ook op het vinkentouw zitten voor de middenvelder. 

Gustav Isaksen is een speler die vooral de technische staf graag naar Feyenoord wil halen. De buitenspeler lijkt echter onhaalbaar. FC Midtjylland liet eerder aan AC Milan weten dat hij achttien miljoen euro kost.