Nieuws

Memphis spreekt zich uit over vrijgesproken Mendy: 'We kunnen dit niet accepteren'

Memphis spreekt zich uit over vrijgesproken Mendy: 'We kunnen dit niet accepteren'

14-07-2023 19:44 Laatste update: 19:52
1

Memphis Depay heeft zich uitgesproken over de situatie van Benjamin Mendy. De oud-speler van Manchester City werd vrijdag vrijgesproken voor de laatste aanklachten tegen hem. Voor alle zaken van verkrachtig en aanranding werd de 28-jarige Fransman vrijgesproken.

Mendy is nu dan wel vrijgesproken, zijn voetbalcarrière lijkt hij niet meer terug te krijgen. Memphis maakt zich op social media hard voor de voormalig wereldkampioen. 'Alle zaken afgewezen. Dus wat doen we nu? Wie gaat deze broeder helpen? Wie wordt verantwoordelijk gesteld voor de schade die hij heeft opgelopen?', vraagt Memphis zich af.

Memphis is niet bevriend met Mendy, maar stelt dat we dit niet kunnen laten gebeuren. 'Ik heb dit onderwerp nooit aangeraakt omdat ik niet alle details kende, maar ik heb hem een ​​keer via FaceTime gesproken terwijl hij achter de tralies zat en ik heb hem een ​​paar keer op het veld ontmoet. Ik zag er geen kwaad in de man. We kunnen niet accepteren dat dit ons als atleten overkomt. Wie gaat er voor ons opkomen in tijden van nood als de schade al is aangericht? Kijk niet weg mensen', besluit de Oranje-international.