Transfernieuws

Bijlow: 'Uit respect voor Feyenoord ga ik niet in op zaken over andere clubs'

Bijlow: 'Uit respect voor Feyenoord ga ik niet in op zaken over andere clubs'

12-07-2023 19:57
2

Justin Bijlow wil niet ingaan op de mogelijke interesse van Manchester United. De Rotterdamse doelman wil uit respect voor Feyenoord niet praten over andere clubs.

Naar verluidt hoopt Erik ten Hag toe te slaan in Rotterdam-Zuid en Bijlow naar Manchester United te halen. "Er is veel geschreven in de media, maar tot nu toe is het rustig", vertelt de doelman tegenover de NOS. "Ik ben de voorbereiding met Feyenoord begonnen en uit respect voor de club ga ik niet in op zaken die met andere clubs te maken hebben."

Bijlow zou openstaan voor een transfer, maar zou een langer verblijf bij Feyenoord ook niet erg vinden. "Bij Feyenoord is het gevoel altijd goed. Het is nooit een straf om hier te zijn, dat heb ik altijd al gezegd. Ik wil wel voor het hoogst haalbare gaan en ooit zal ik vast een stap maken. Maar op dit moment speel ik bij Feyenoord", aldus de Oranje-international.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!