'Feyenoord ziet momentum in de markt en gaat vol voor Kroatisch international'

Feyenoord gaat vol voor Luka Ivanušec
8 juli om 07:17
Laatste update: 8 juli om 22:31

Feyenoord gaat vol voor Dinamo Zagred-aanvaller Luka Ivanušec, meldt 1908. De Rotterdammers hebben de linksbuiten zorgvuldig uitgekozen en bereiden momenteel een bod voor.

De interesse in Ivanušec werd kort na de finale van de Nations League tussen Kroatië en Spanje de wereld in gebracht. Feyenoord ziet in de Kroaat de gedoodverfde opvolger van de vertrokken Oussama Idrissi en ook deels van Sebastian Szymanski, die nog altijd als één van de transferprioriteiten geldt in Rotterdam.

Ivanušec vertegenwoordigt volgens transfermarkt een waarde van twaalf miljoen euro, maar moet volgens het doorgaans betrouwbare medium enkele miljoenen minder kosten. Naar verluidt is de linksbuiten zelf ook warm gelopen voor een overgang naar De Kuip en past zijn salariseis binnen het Rotterdamse plaatje.

Mocht Feyenoord er niet in slagen om Ivanušec binnen te halen, dan zijn er nog altijd enkele andere transfertargets. Farès Chaïbi is lang een breed gedragen optie geweest, maar hij blijkt nu te duur. Ook Keito Nakamura is nog altijd een mogelijkheid. Cryscensio Summerville wordt niet genoemd door 1908.