Transfernieuws

Update: PSV verhuurt miskoop wéér en ziet mogelijk toekomstige miljoenen tegemoet

Update: PSV verhuurt miskoop wéér en ziet mogelijk toekomstige miljoenen tegemoet

03-07-2023 10:02 Laatste update: 10:04

PSV gaat definitief afscheid nemen van Maximiliano Romero, meldt het Eindhovens Dagblad. Racing Club, de club die de Uruguayaanse spits afgelopen seizoen huurde, wil hem nu permanent overnemen.

Volgens Argentijnse media heeft Romero al een persoonlijk akkoord bereikt met Racing Club. De 24-jarige aanvalsleider kan een contract tekenen dat tot de zomer van 2026 loopt. In Eindhoven wordt er vooralsnog voorzichtig gejuicht. Volgens het ED is er nog geen bod op tafel gekomen en het is bekend dat de Argentijnse club het niet breed heeft. Er wordt gerept over een deal van 2,5 miljoen euro.

Het bedrag dat Racing Club wil bieden is een stuk lager dan dat PSV ooit voor Romero betaalde. In 2017 werd er een zak met geld van liefst 10,5 miljoen euro op tafel gelegd. Dat verlies hebben de Eindhovenaren al op de koop toegenomen.

Ook in Argentinië maak Romero toch niet al te veel indruk. In de landelijke competitie wist de spits zes keer in 38 wedstrijden tot scoren te komen.

Update: Volgens het Eindhovens Dagblad neemt PSV inderdaad afscheid van Maximiliano Romero, maar in eerste instantie weer met een huurovereenkomst. Wel zit er een verplichte optie tot koop aan het contract, dat bij het voldoen aan een aantal voorwaarden wordt gelicht.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!