Transfernieuws

Saudi's slaan weer toe: Brozovic geeft jawoord en vertrekt naar Midden-Oosten

Saudi's slaan weer toe: Brozovic geeft jawoord en vertrekt naar Midden-Oosten

29-06-2023 21:47 Laatste update: 03-07-2023 17:26
1

Marcelo Brozovic is de volgende speler die voor een overstap naar Saudi-Arabië kiest. Al Nassr heeft de speler maandag gepresenteerd.

De voorbije dagen ging het al over een transfer van Brozovic naar Saudi-Arabië, maar daar zou de middenvelder van Internazionale in eerste instantie weinig trek in hebben gehad. Daar is dan toch plots verandering in gekomen. Volgens de Italiaanse transferexpert heeft de Kroaat zijn jawoord gegeven en stapt hij op het vliegtuig om vrijdag zijn medische keuring af te leggen. Al Nassr zou alle voorwaarden hebben geaccepteerd die Brozovic heeft gesteld.

Brozovic wordt bij Al Nassr onder meer collega van Cristiano Ronaldo. Met Brozovic gaat de zoveelste speler naar het Midden-Oosten. Onder meer Karim Benzema, N’Golo Kanté, Ruben Neves en Ziyech gingen hem deze zomer al voor. FC Barcelona was ook lang voor hem in de race.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!