'City haakt af in biedingsoorlog: Gunners nu enige kandidaat'

'Man City haakt af in biedingsoorlog: Arsenal nu enige kandidaat voor Rice'

28 juni om 14:55

Manchester City heeft zich volgens verschillende Engelse media en transferexpert Fabrizio Romano teruggetrokken uit de race om Declan Rice. Hiermee lijkt Arsenal het rijk alleen te hebben in de jacht op de gewilde middenvelder.

Rice is het onderwerp van een intense biedingsoorlog. Arsenal heeft een nieuw bod uitgebracht van 116 miljoen euro met een bonus van zes miljoen euro. Manchester City diende eerder deze week een bod in van 104 miljoen euro op de middenvelder. De landskampioen lijkt nu definitief af te haken.

West Ham houdt voet bij stuk in de onderhandelingen met Arsenal. Het meest recente bod van 122 miljoen euro werd van tafel geveegd, omdat The Hammers niet akkoord gaan met de betalingstermijn. Ondanks de struikelblokken zet Arsenal de onderhandelingen door. Het schijnt dat de club bijna persoonlijk rond is met Rice.

Indien Rice daadwerkelijk de overstap maakt naar The Gunners, wordt hij naar alle waarschijnlijkheid de duurste binnenlandse transfer in de geschiedenis van de Premier League. Het huidige record staat op naam van Jack Grealish, die voor bijna 117 miljoen euro van Aston Villa naar Manchester City verhuisde.