Transfernieuws

'West Ham kan gaan cashen: Arsenal doet recordbod op begeerde Rice'

'West Ham kan gaan cashen: Arsenal doet recordbod op begeerde Rice'

28-06-2023 07:17 Laatste update: 07:19

Arsenal heeft het bod op Declan Rice verhoogd, meldt The Athletic. Naar verluidt kan West Ham United nu ruim 122 miljoen ontvangen voor de Engelse middenvelder, die nog een eenjarig contract heeft bij The Hammers.

Arsenal en Manchester City zijn in een hevige strijd om de handtekening van de begeerde Rice. West Ham United probeert beide topclubs tegen elkaar uit te laten spelen. City zag dinsdag nog een bod van 93 miljoen plus elf miljoen aan bonussen afgewezen worden door The Hammers. West Ham United ging eerder al niet akkoord met het Arsenal-bod van 88 miljoen, aangevuld met 17 miljoen aan bonussen afgewezen worden.

West Ham United houdt voet bij stuk en vraagt het minimaal 118 miljoen euro. Arsenal lijkt hier in mee te willen gaan en heeft een bod gedaan van ruim 116 miljoen ingediend, met zes miljoen aan bonussen. Wanneer beide ploegen uiteindelijk een overeenstemming weten te bereiken, wordt Rice de duurste Brit aller tijden. Hij stoot zijn vriend Jack Grealish, die in 2021 voor 117,5 miljoen naar Manchester City verkaste, van de troon.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!