Transfernieuws

'Onderhandeling over Timber in volle gang: Arsenal stuurt verhoogd bod naar Ajax'

'Onderhandeling over Timber in volle gang: Arsenal stuurt verhoogd bod naar Ajax'

26-06-2023 10:18 Laatste update: 10:40

Arsenal heeft een tweede bod uitgebracht op Jurriën Timber, meldt Fabrizio Romano. The Gunners zagen dat hun eerste bod door Ajax naar de prullenbak werd verwezen, maar willen nu doorpakken.

Volgens de Italiaanse transferexpert weigerde Ajax een openingsbod van om en nabij de 33 miljoen euro. Dat komt niet in de buurt van de vraagprijs die de Amsterdammers voor Timber hanteren, aangezien De Telegraaf vrijdag wist te melden dat directeur Sven Mislintat mikt op zestig miljoen euro.

Dat lijkt Arsenal op zijn beurt niet te willen gaan betalen, maar het tweede bod is nu de deur uit. Naar verluidt heeft Arsenal een transfersom van tussen de 45 en 48 miljoen euro over voor Timber.

Als het aan Timber ligt bereiken de clubs liever gisteren dan morgen een akkoord. De Oranje-international bereikt afgelopen week al een persoonlijk akkoord met Arsenal. Mocht ook Ajax een akkoord bereiken dan tekent hij voor vijf seizoenen in het Emirates Stadium.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!