Harry Kane, Erik ten Hag, Manchester United, Osimhen, Ramos, Hojlund

'Ten Hag ziet vier mogelijke versterkingen als alternatief voor te dure Kane'

17 juni om 09:53
Laatste update: 17 juni om 10:05

Manchester United is nog altijd op zoek naar een nieuwe spits. Harry Kane lijkt te duur te zijn waardoor de ploeg van Erik ten Hag volgens The Athletic nog vier alternatieven over heeft.

Tottenham Hotspur wil Kane enkel verkopen als er een bedrag van meer dan honderd miljoen euro op tafel komt. Voor een speler die komend seizoen uit zijn contract loopt, is het volgens United te gortig om dat bedrag op tafel te leggen. Zodoende meldt The Athletic dat de pijlen ondertussen zijn gericht op Atalanta Bergamo-aanvaller Rasmus Højlund. Ondanks het feit dat Atalanta eveneens honderd miljoen verwacht voor de Deen, speelt zijn pas twintigjarige leeftijd in zijn voordeel. De Deense aanvaller zou zelf al hebben aangegeven een stap naar United te willen maken.

Victor Osimhen is een naam die al veelvuldig gelinkt is aan Paris Saint-Germain, maar ook Ten Hag is onder de indruk van de Nigeriaan. De aanvaller van SSC Napoli was een steunpilaar in het kampioensjaar, maar zou eveneens een gigantisch prijskaartje om zijn nek hebben hangen. Naar verluidt zou Benfica-aanvaller Gonçalo Ramos wel voor minder dan honderd miljoen euro op te halen zijn. Ollie Watkins is volgens het Engelse medium de enige speler in de Premier league die in de gaten gehouden wordt door United.