André Onana en Bart Verbruggen moeten naar Manchester United komen

'Dure Onana zet doelman-domino in gang bij Man United: ook Verbruggen moet komen'

16 juni om 10:34

Manchester United denkt er serieus aan om André Onana over te nemen van Internazionale, maar dat zou niet de enige doelman zijn die Erik ten Hag naar Old Trafford wil halen. Ook Bart Verbruggen kan rekenen op toenadering van de Engelse grootmacht.

De voorbije dagen wordt de naam van Onana steeds meer aan Manchester United gelinkt. Volgens The Athletic moet de doelman, die een verleden met Ten Hag heeft bij Ajax, om en nabij de 75 miljoen euro kosten. Mocht de Kameroener uiteindelijk neerstrijken op Old Trafford, dan ontstaat er een ware doelman-domino.

United is in onderhandeling met David de Gea over een nieuw contract en naar verwachting gaan beide partijen daar uitkomen, aldus de kwaliteitskrant. Dat zou betekenen dat Dean Henderson, de reservedoelman van de club, een transfer gaat maken. Nottingham Forest wacht definitieve berichtgeving rondom de Spanjaard af en wil dan toeslaan bij Henderson.

Mocht Henderson vertrekken, dan heeft United met Onana en De Gea twee doelmannen. Dat is niet genoeg en dus wil de club nog een jonge doelman aantrekken met potentie. Daar is Verbruggen nadrukkelijk voor gescout. De Nederlander, die zijn opwachting al maakte in de selectie van Oranje, staat ook in de belangstelling van Burnley en Brighton en Hove Albion